Moonen Group of Companies breidt directie uit

 In Algemeen

STRAMPROY – Moonen Group of Companies heeft met ingang van 1 april jl. haar directie uitgebreid. Léon Lalieu is aangesteld als Chief Operations Officer (COO) en John Tostrams vervult de functie van Chief Financial Officer (CFO).

Het in Stramproy gevestigde Moonen Group of Companies heeft de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt. Eigenaar en CEO Vitor Moonen wil met deze benoeming verdere groei bewerkstelligen: “Ik ben er van overtuigd dat Moonen Group of Companies met deze versterking een volgende stap heeft gezet in de verdere professionalisering van haar activiteiten.”

Samenwerking
Léon en John hebben beide ruime managementervaring. Vóór hun aanstelling bij Moonen Group of Companies waren zij samen werkzaam bij I-FourC en Jalema in Reuver. In deze eerdere samenwerking bekleedde Lalieu de rol van CEO en Tostrams die van CFO. Beide heren zijn via WAT Company in contact gekomen met Vitor Moonen.

Software start-up
De activiteiten van O-Novo Innovations worden voortgezet onder de vlag van Moonen Group of Companies. Deze software start-up werkt onder leiding van Léon Lalieu aan de ontwikkeling van het product O-Novo TeamZone, een online samenwerkingsplatform voor zakelijke partners.

Bron: Zakenblad Weerterland & Cranendonck + Keyport2020, 19 april 2017
https://www.zakenblad.nl/moonen-group-of-companies-breidt-directie-uit/

Recente Blogs
Vitor MoonenVitor Moonen