Wisbroek Sea Duck Floating

 In Wisbroek

De meest recente voersoort die Wisbroek op de markt heeft gebracht is Wisbroek Sea Duck Floating. Wisbroek Sea Duck Floating is, in tegenstelling tot de overige Wisbroek voeders, onderscheidend qua energie- en eiwitgehalte; het bevat meer eiwit en vet dan de overige voeders. De reden hiervoor is dat er enkel hoogwaardige marine grondstoffen in hoge inclusies ingezet worden. Vismeel, visolie en algen zijn rijk aan eiwit en vet, en erg geschikt voor piscivore vogels (visetende vogels). Zee-eenden, futen, sternen en andere shore- en seabirds zijn visetende vogels. Vis is makkelijk verteerbaar, hoog in DHA (omega 3) en zeer smakelijk.

Wisbroek Sea Duck Floating is ontwikkeld om de behoefte van deze visetende vogels te dekken door gebruik te maken van deze hoge kwaliteit grondstoffen. Naast deze marine grondstoffen is er ook gebruik gemaakt van andere dierlijke en plantaardige eiwitbronnen. Deze eiwitbronnen hebben allemaal een hele hoge biologische waarde wat betekent dat hun aminozuur patroon (eiwit patroon) en de verhoudingen tussen de aminozuren bijna 100% overeenkomen met de behoefte van de vogels.

Wisbroek Sea Duck is dus een uitgebalanceerd, smakelijk en hoog verteerbaar voer voor visetende vogels. Het is een welkome aanvulling op het assortiment dat Wisbroek reeds biedt.

Recente Blogs
blog-breading-centreblog-nutritionist-1