Irmato betreedt met herfinanciering een nieuw tijdperk!

 In Irmato

Na 12 jaar te hebben gebouwd aan een multidisciplinair ingenieurs- en adviesbureau voor machinebouw en industriële automatisering heeft oprichter Vitor Moonen op 29 mei 2015 een meerderheidsbelang in Irmato verkocht aan Strong Root Capital ter versterking van het kapitaal van Irmato.

Met Strong Root Capital aan boord als hands-on investeerder heeft Irmato een solide basis om haar kernactiviteiten ten behoeve van haar klanten verder uit te bouwen. De overname biedt Irmato de kans om verder te investeren in het realiseren van oplossingen voor haar klanten, van ontwikkeling tot realisatie.
Met de komst van Strong Root Capital is tevens een nieuw directieteam binnen Irmato aangesteld. Vitor Moonen zal in een adviserende rol bij het bedrijf betrokken blijven.

Strong Root Capital en Vitor Moonen zijn verheugd over deze stap in de ontwikkeling van Irmato en zijn overtuigd van de unieke meerwaarde die Irmato voor de markt heeft, met name middels het realiseren van totaal oplossingen voor de (High Tech) industrie.

Over Strong Root Capital (SRC)
Strong Root Capital is een jonge, onafhankelijke investeerder, opgericht in 2011. De aanpak van SRC is pragmatisch en betrokken. SRC staat voor een vruchtbare mix van middelen en diensten: commercieel en organisatorisch advies, strategie, productontwikkeling en marktkennis. SRC helpt eigenaren en management om de kansen in kaart te brengen, de middelen te mobiliseren, en plannen daadwerkelijk uit te voeren. SRC denkt groot, beweegt snel, maar wel stap voor stap. SRC doet alles open en transparant, en laat alle belanghebbenden in hun waarde. Daarmee boekt SRC de beste resultaten, voor ondernemingen en investeerders.

Bron: Zakenblad Weerterland & Cranendonck + Keyport2020, 29 mei 2015
https://www.zakenblad.nl/irmato-betreedt-met-herfinanciering-een-nieuw-tijdperk/

Recente Blogs